Övriga tjänster

Golvläggning

Vi hjälper dig att lägga golv. En lyckad golvinställning sätter verkligen karaktären på hela rummet , så man vill att det ska bli rätt redan från början. Lamellparkettgolv finns idag i många träslag och väldigt många ytbehandlingar. Valen är många och frågorna likaså. Vi kan svara på alla dina frågor om golv så att du kan hitta rätt.

Kontakta oss redan idag så kan vi hjälpa dig med att lägga ett nytt golv.

Måleri

Vi utför alla typer av måleriarbeten. Nyckeln till en bra målning är att man genomför ett ordentligt underarbete som rivning av gamla tapeter, spackling och tvättning. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt färg och underbehandling. Inomhus- och utomhusmålning – vilka behov du än har så kommer vi att kunna hjälpa dig.

Oljning av trägolv

Vi erbjuder även oljning och periodiskt underhåll av trägolv. Vi besiktigar och ställer en diagnos på golvet för att bestämma vilken golvvårdsmetod som behövs för just ditt golv. Våra mjuka golvvårdsmetoder innefattar rengöring med skurmaskin, massering av olja samt rondeller, trasor och moppar. Låt oss göra ditt trägolv som nytt!

Övrig golvvård

Vi utför även golvvård på ett flertal olika sorters golv. Vi tar hand om ditt golv oavsett om det är gjort i plast, linoleum, gummi, betong eller flytspackel. Alltid med moderna, effektiva metoder som är skonsamma mot miljön.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av mer information om våra tjänster!

En dammfri golvslipning ger ditt golv ny glans – enkelt och smidigt