Dammfri Golvslipning Stockholm

Nytt liv till golvet – utan damm | 08-735 04 60

Övriga tjänster

KVALITATIV PERIODISK GOLVVÅRD

Mattvätt

Vi utför kvalitativ mattvätt med vår egen metod Ångtvättbilen och vår egen mattvättmaskin Dynamite 2000. Vår metod har fått högsta betyg av branschorganet CRI, i konkurrens med maskiner från hela världen. Vi utför vår mattvätt när det passar våra kunder bäst, vilket ofta är på kvällar och helger.

Möbeltvätt

Möbler blir smutsiga och behöver tvättas med jämna mellanrum. När vi tvättar möbler gör vi på samma sätt som vid mattvätt, den enda skillnaden är att vi byter munstycke. Möblerna blir noggrant tvättade och doftar gott och rent.

Oljning av trägolv

Vi erbjuder även oljning och periodiskt underhåll av trägolv. Vi besiktigar och ställer en diagnos på golvet för att bestämma vilken golvvårdsmetod som behövs för just ditt golv. Våra mjuka golvvårdsmetoder innefattar rengöring med skurmaskin, massering av olja samt rondeller, trasor och moppar. Låt oss göra ditt trägolv som nytt!

Sten- och betongslipning

Vi kan även erbjuda slipning av stengolv. Vi åtgärdar ditt slitna golv med slipmaskin och diamantsegment för att få fram en ny vacker yta. Även natursten i trapphus kan behöva slipas när det har utsatts för hårt slitage under en längre tid. Vi använder både våt- och torrslipning.

Övrig golvvård

Vi utför även golvvård på ett flertal olika sorters golv. Vi tar hand om ditt golv oavsett om det är gjort i plast, linoleum, gummi, betong eller flytspackel. Alltid med moderna, effektiva metoder som är skonsamma mot miljön.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av mer information om våra tjänster!

En dammfri golvslipning ger ditt golv ny glans –  enkelt och smidigt.